Через виявлені 284 пачки цигарок водії залишились без транспорту

24 квітня пообідді, до пункту пропуску «Порубне», прибув 54-річний громадянин Румунії, що покидаючи Україну легковим автомобілем марки «Шкода», для проходження прикордонно-митного контролю обрав смугу руху «зелений коридор». Проходячи контроль, на обличчі чоловіка прикордонниками було помічено схвильованість та невпевненість, що і підштовхнуло охоронців кордону до виведення транспортного засобу із загального потоку руху і направлення його до боксу поглибленого огляду. В ході, якого прикордонниками та митниками в порожнині лівого та правого порогу автомобіля було виявлено та вилучено 174 пачки цигарок «Viceroy» українського виробництва, доступ до яких став можливий після зняття пластмасових підкрильників передніх крил. Загальна сума вилученого автомобіля та цигарок слала понад 16 тисяч гривень.

Також, в цьому ж пункті пропуску втратив свого тягача й інший громадянин Румунії. Він залишав Україну вантажівкою «Вольво». 23 – річний румун спробував перевезти 110 пачок цигарок «Viceroy» на суму 8 тисяч гривень. Приховав він їх за сидінням водія в пустотілому просторі відсіку автономного опалення кабіни тягача. Вартість вилученого «сталевого коня» сягнула майже 90 тисяч гривень.

Варто також сказати, що для охоронців кордону цигарки в пункті пропуску «Порубне» були не єдиною знахідкою. Окрім них цього ж дня у громадянина Болгарії було виявлено 10 пакетів заборонених ліків, повідомляє прес-служба Західного регіонального управління ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ПРИКОРДОННИЙ ЗАГІН.

peredplata