На Вижниччині назви основних вулиць будуть вказані українською та англійською мовами

Перший заступник голови Вижницької райдержадміністрації запропонував, щоб назви основних вулиць у містах Вижниця та Вашківці, а також селищі Берегомет були вказані українською та англійською мовами.

У Вижницькій районній державній адміністрації відбулося засідання районної комісії з питань сприяння проведенню Всеукраїнського перепису населення, створеної згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 28.11.2011 №1205 «Про заходи щодо підготовки і проведення Всеукраїнського перепису населення». У роботі комісії взяли участь представники органів виконавчої влади, служб, установ та організацій району, голови місцевих рад.

Під час засідання обговорено хід виконання підготовчих робіт до перепису населення 2012 року на етапі складання квартальних списків будинків та результати виконаних робіт, завершення робіт із встановлення меж населених пунктів, проведення перевірок правильності та повноти обліку населення, вжиття заходів з приведення адресного господарства до належного стану.

Голови міських та селищної рад інформували, що для організації роботи з перепису населення відведено окремі кімнати, розроблено та замовлено макети аншлагів, що будуть встановлені до кінця травня на початку, вкінці та на перехресті вулиць, повідомляє прес-служба ОДА.

peredplata