Вп\”яте в Чернівцях відбувся фестиваль «Промінь Надії»

Втілення мрій двадцяти вихованців обласної школи-інтернату відбувалось просто на сцені Літнього театру Центрального парку культури та відпочинку ім. Т.Шевченка. За доброю традицією свято проводилося у День матері, а зігрівали учасників батьківським теплом та турботою члени міського клубу «Успішна чернівчанка».

Під час фестивалю глядачі та учасники встигли, не виходячи з зали, побувати у стародавній Греції, на фінальному матчі Євро 2012, на концерті Майкла Джексона і навіть прогулятися вуличками маленького Парижа. Всі творчі номери учасники готували разом зі своїми наставницями – чернівчанками, що в різні роки отримали титул «Успішних пані». Бурхливі оплески від глядачів викликали щасливі посмішки на обличчях юних талантів і додавали впевненості у перших кроках на сцені.

В перервах між виступами учасників свої пісні присутнім подарувала зіркова гостя фестивалю, солістка ансамблю збройних сил України, народна артистка України Христина Охитва.

Після закінчення творчої частини дітлахи отримали численні подарунки від спонсорів та організаторів фестивалю: спортивні костюми від секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина (вручали заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Олександр Паскар та начальник відділу сім’ї та молоді Наталія Коцур), МР3-плеєри від обласної державної адміністрації, сертифікати на розважальні атракціони від ТРЦ «DEPO’t», солодощі від Чернівецького осередку партії «Удар» Віталія Кличка, подарунки від косметичної компанії АVON. Клуб «Успішна Чернівчанка» подарував хлопцям костюми та сорочки, у яких вони виступали, та футбольні м’ячі. Вечірні сукні для дівчат подарував Андрій Дубинський, засновник торгової марки «KotarDi». Взуття для учасників люб’язно надано магазином «Находка». Кошти ж, зібрані за реалізацію благодійних квитків, традиційно були перераховані на накопичувальні рахунки учасників фестивалю (по 1000 гривень кожній дитині).

А наприкінці свята на всіх очікував найголовніший сюрприз – ювілейний торт від кондитерського дому «Ваніль». Навіть прохолодна погода не змогла зіпсувати святкового настрою усіх учасників та гостей свята, адже коли здійснюються дитячі мрії – стає тепло і на душі.

Про це повідомляє сектор інформації та зв\”язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

ДОВІДКА

Колекції національного одягу та костюмів для виступів були люб’язно надані меценатами: відомим в нашому краї етнографом, віце-головою Чернівецького осередку Національної Спілки народних майстрів України та Національної Спілки дизайнерів, лауреатом регіональних премій імені Бабляка та імені Федьковича Миколою Шкрібляком, викладачем-методистом училища мистецтв імені Сидора Воробкевича, заслуженим працівником культури України Ніною Каменковою, а також творчою групою викладачів-майстрів виробничого навчання та учнів ВПУ №3.

peredplata