В Чернівцях обрали найкращу молоду сім’ю

В Чернівцях обрали найкращу молоду сім’юВже водинадцяте чудове свято, День сім’ї, збирає у затишній залі палацу Академічний молоді чернівецькі подружжя на конкурс «Молода сім’я року». Цей конкурс організований відділом у справах сім’ї та молоді Чернівецької міської ради спільно з Чернівецьким міським центром соціальних служб для сім’ї.

5 активних, творчих молодих пар міста віком до 35 років протягом трьох годин боролися за звання «Молода сім’я – 2012». Ведучими були переможці минулорічного конкурсу молода сім’я Уляна та Василь Хащук.

На початку подружжя продемонстрували відеопрезентації під назвою «Кохання непідвладне часу», які допомогли ближче познайомитись з учасниками. Кожна пара обрала для себе свій власний стиль: романтичний, зворушливий або гумористичний. В другій частині учасники продемонстрували свої творчі таланти. А третій конкурс переніс глядачів у справжній детектив «Переполох у Чернівцях» або «нестандартне розслідування по слідах кохання». В цій театральній постановці брали участь всі пари разом.

В перервах, поки пари готувались до виходу на сцену та поки журі виносило свій вирок, глядачів та вболівальників розважали гурт «Вікторія» та Михайло Грицкан.

І ось найочікуваніша мить – оголошення переможців та нагородження. «Нам важко було визначитись з переможцями, – сказав голова журі Олександр Паскар, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Чернівецької міської ради, – всі учасники молоді, талановиті, та закохані, але умови конкурсу вимагають обрати краще подружжя». Врешті-решт переможцями стала пара під № 5 – Лариса та Павло Токар. А пара під № 4 – Людмила та Денис Чук – перемогли у номінації «Глядацькі симпатії».

Крім того, всі учасники конкурсу «Молода сім’я – 2012 року» отримали подарунки: від імені секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина – постільну білизну; від відділу у справах сім’ї та молоді Чернівецької міської ради та Чернівецького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді – набір рушників; натуральні молочні продукти від корисного партнера торгової марки «Молокія»; абонементи на відвідування жіночих фітнес – клубів «Фіт – кьорс»; сертифікати на безкоштовне відвідування боулінгу на 1 годину; річну передплату газети «Версії»; подарунки від Міжнародної парфумерної косметичної компанії «Л’амбре»; подарунки від торгової марки «Сороконіжка». А ресторани нашого міста влаштували романтичні вечері для всіх учасників конкурсу.

Для довідки:

Склад Журі:

Олександр Євгенович Паскар – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Чернівецької міської ради

Члени журі:

Олександр Паскар – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Чернівецької міської ради

Галина Марараш – президент жіночого клубу «Успішна чернівчанка», перша віце-пані Чернівців – 2003, пані Поділля Оупен – 2003 та пані Грація – 2003, перлина Ювілір Сервісу – 2003, пані Грація та віце-пані Прикарпаття – 2005, пані «Десятиріччя» конкурсу «Успішна пані Чернівців 2012», директор фірми «Нью- Тон», голова міської партії «Удар» Віталія Кличка

Володимир Бешлей – депутат Чернівецької міської ради від партії «Наша Україна», переможець конкурсу «Молода сім’я – 2005 »

Лариса Нагорняк – пані «Глядацькі симпатії» конкурсу «Успішна пані Чернівців -2003 », власниця мережі магазинів та ресторанів «Гном»

Ігор Урсуляк – депутат Чернівецької міської ради від партії «Регіонів»

Олег Вікнянський – депутат Чернівецької міської ради всеукраїнське об’єднання «Батьківщина»

Ганна Глібка – заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту, начальник відділу сім’ї та молоді Чернівецької обласної державної адміністрації

Олег Андрущак – помічник депутата Чернівецької міської ради Олексія Редька партії всеукраїнського об’єднання «Батьківщина»

Наталя Коцур – начальник відділу у справах сім’ї та молоді Чернівецької міської ради

Любов Чобан – директор Чернівецького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Учасники конкурсу:

1. Барна Оксана – вчитель української мови та літератури навчально – виховного комплексу «Любисток»;

Барна Сергій – музикант ресторану «Камелот»;

Перемогу отримали в номінації «Сімейна гармонія»

2. Басараба Тетяна – юрист, помічник адвоката;

Басараба Олег – лікар казкових посмішок стоматологічної клініки «Євродент»;

Перемогу отримали в номінації «Артистична сім’я»

3. Шпак Марія – практичний психолог вищого професійного училища радіоелектроніки;

Шпак Андрій – майстер виробничого навчання, викладач вищого професійного училища радіоелектроніки;

Перемогу отримали в номінації «Неповторна сім’я»

4. Чук Людмила – незалежний юрист;

Чук Денис – ведучий карооке в ресторані «Елвіс» комплексу «Гран – Прі»;

Перемогу отримали в номінації «Найромантичніша сім’я»

5. Токар Лариса – кандидат політичних наук, асистент кафедри міжнародних відносин Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича;

Токар Павло – завідувач відділу молодіжних та дитячих програм «Радіо Буковини» Чернівецької обласної державної телерадіокомпанії.

Перемогу отримали в номінації «Родинний талант»

Джерело т світлина- сайт Чернівецької міської ради

peredplata