На Буковині впродовж вихідних рятувальники ліквідували 11 пожеж

Ввечері 13 липня у селі Остриця Новоселицького району горів житловий будинок. Вогнеборці, які прибули на місце події, зупинили поширення вогню і ліквідували пожежу. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, пошкоджено частково перекриття. Оперативні дії працівників МНС дозволи врятувати від знищення 1 будівлю.

Вночі 14 липня у селі Чагор Глибоцького району виникла пожежа в господарській будівлі. За місцем виклику виїжджали вогнеборці міста Чернівці, смт. Глибока та місцеві пожежні команди сіл Чагор та Валя Кузьмина. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни та перекриття будівлі. Загальна площа пожежі склала 100 кв.м.. Постраждалих на пожежі немає.

16 липня о 02 годині 47 хвилин за спецлінією 101 поступило повідомлення про пожежу на вул. Маяковського у м. Чернівці. Пожежа виникла в адміністративній будівлі Державного управління охорони навколишнього природного середовища. На ліквідацію пожежі було направлено рятувальників трьох пожежно-рятувальних підрозділів міста Чернівці. Всього до ліквідації пожежі було залучалися 24 чоловіки особового складу та 6 одиниць техніки. Вогнем було охоплено горище будівлі. Загальна площа пожежі склала 150 кв.м. Вогнеборці зупинили поширення вогню, завдяки чому від знищення вдалося врятувати будівлю та не допустити поширення вогню на поруч розташовані будівлі. Під час пожежі вогнем пошкоджено покриття та перекриття будівлі. Причину виникнення пожежі встановлюють фахівці управління Держтехногенбезпеки у Чернівецькій області.

Всього протягом вихідних рятувальники ліквідували 11 пожеж. Вогнем знищено 3 будівлі, пошкоджено ще 4. Працівники МНС врятувати від знищення 6 будівель.

Про це повідомляє прес-служба ТУ МНС у Чернівецькій області.

peredplata