Чернівчани тестували спортивні автомобілі Renault

Чернівчани тестували спортивні автомобілі RenaultВ суботу 14 липня на території ТРЦ \”Боянівка\” відбулося видовищне спортивне дійство! Компанія \”Автоподіум\”, офіційний дилер Renault в Чернівецькій області, презентувала чернівчанам та гостям міста спортивні хетчбеки Megane RS та Clio RS. Кожен бажаючий зміг особисто відчути всю потужність та міць цих зарядчених спортивних купе не тільки на високих швидкостям, а й при екстремальному дрифтуванні. В цьому їм допомагали популярні професійні пілоти та призери українських ралійних чемпіонатів – Адріан Афтаназів, Валерій Берча та Олександр Мельничук.

Megane RS – це результат роботи експертів команди Renault F1. Спортивний і точний, він обладнаний новим двигуном потужністю в 250 к.с. до 5500 об./хв, спортивним шасі CUP, гальмівними механізмами Brembo. Цей хетчбек вміє знайти спільну мову з кожним і подарувати своєму власникові всю палітру яскравих емоцій в повсякденному житті в умовах повної безпеки водія і пасажира.

Новий Clio RS також втілює в себе кращі технологічні інновації. 2.0 літровий атмосферний двигун досягає потужності 203 к.с. при 7100 об./хв, а модифікована 6-ти ступінчаста МКП з поліпшеними передавальними числами забезпечує блискавичний розгін в поєднанні з економічною витратою палива.

Дізнатись як проходив R.S. Тест-драйв, переглянути фото та відео з події можна буде на соціальних сторінках компанії.

А в неділю під час Петрівського ярмарку всі відвідувачі мали змогу ознайомитися з модельним рядом Renault, включаючи з спортивну лінійку, яка стала родзинкою автовиставки.

Придбати легкові, комерційні та спортивні моделі Renault Ви зможете в автосалоні Renault компанії \”Автоподіум\” за адресою:

м. Чернівці,
вул. Хотинська, 43,
ТРЦ \”Боянівка\”,
тел. (0372) 907-440,
www.avtopodium.com.ua

НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ

peredplata