В Новодністровську ціну на воду піднімуть вище 20 гривень

В Новодністровську ціну на воду піднімуть вище 20 гривень9 серпня на виконком Новодністровської міської ради виноситься питання про підняття ціни на воду до 20.32 грн.

На попередніх виконкомах ціну на воду піднімали з 8 до 12 грн., але завдяки громаді міста яка вийшла на мітинг протесту і позову Панчишина Руслана про визнання такого рішення незаконним, рішення про підняття тарифу було скасоване.

На сьогоднішній день керівництво міста і водоканалу вирішили підняти тариф на воду і водовідведення до 20.32 гривень.

Р І Ш Е Н Н Я №14

УКРАЇНА
НОВОДНІСТРОВСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

від 09.08.2012 року №
м. Новодністровськ

Про затвердження тарифів на послуги водопостачання та водовідведення, які надаються ДКП «Управління»Тепловодоканал»

Відповідно до ст.28 Закону України \”Про місцеве самоврядування в Україні\”, керуючись Законом України \”Про житлово-комунальні послуги\”, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України \”Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги \” від 01.06.2011р. № 869, враховуючи клопотання начальника ДКП «Управління «Тепловодоканал» Ворошана Д.Т. від 20.06.2012р. №262 щодо встановлення тарифів на послуги з водопостачання та водовідведення з метою забезпечення стабільної роботи водопровідно-каналізаційного господарства шляхом приведення тарифів на послуги з водопостачання та водовідведення до розміру економічно обґрунтованих витрат на виробництво послуг, виконавчий комітет

В И Р І Ш И В:

1. Затвердити тарифи на послуги водопостачання та водовідведення, які надаються ДКП «Управління «Тепловодоканал» згідно додатку 1.
2. Зобов’язати ДКП «Управління «Тепловодоканал» (Ворошан Д.Т.):
2.1. Надавати послуги всім споживачам відповідно до встановлених тарифів.
2.2. Довести розмір тарифів до відома споживачів послуг та внести зміни в діючі договори про надання послуг на водопостачання та водовідведення відповідно до даного рішення.
2.3. Забезпечити беззбиткову діяльність підприємства, здійснювати контроль за якістю послуг, які будуть надаватися споживачам.
3. Взяти до відома комплекс заходів щодо ефективної діяльності та розвитку ДКП «Управління «Тепловодоканал» (додаток 2) та зобов’язати керівника ДКП «Управління «Тепловодоканал» (Ворошан Д.Т.) ввести їх в дію протягом двох місяців.
4. Рекомендувати керівнику ДКП Управління «Тепловодоканал» (Ворошан Д.Т.) посилити роботу щодо стягнення заборгованості за спожиті комунальні послуги.
5. Дане рішення набуває чинності через п\’ятнадцять днів з моменту публікації в засобах масової інформації.
6. Начальнику загального відділу (Здебняк Л.П.) та керівнику ДКП «Управління «Тепловодоканал» (Ворошан Д.Т.) забезпечити оприлюднення даного рішення в міських ЗМІ (радіо, міська газета, офіційний сайт).
7. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету від 06.02.2008р. №35/2 «Про затвердження тарифів на послуги водопостачання та водовідведення».
8. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.(Лутчак М.В.)

В Новодністровську ціну на воду піднімуть вище 20 гривень

peredplata