На Буковині 32 осіб виявили бажання придбати житло на умовах здешевленої іпотеки

Станом на сьогодні уже визначені сім компаній-забудовників, які братимуть участь у програмі іпотечного кредитування, затверджено дев’ять житлових об’єктів, у яких буковинці зможуть придбати житло на умовах здешевленої іпотеки. Готовність надавати кредити на житло за іпотекою висловили чотири банки, зокрема ВАТ «Ощадбанк», «Укргазбанк», КБ «Фінансова ініціатива» та Чернівецьке відділення ПАТ «Укрсоцбанк».

За даними банківських установ, станом на сьогодні до банків звернулося 143 жителі області, а бажання взяти участь у програмі виявили 32 буковинці.

В області також активізовано роботу з інформування її жителів про програму здешевлення вартості іпотечного кредитування. Згідно з графіком, затвердженим заступником голови-керівником апарату обласної державної адміністрації Василем Бурлакою, в місті Новодністровську, Сокирянському, Герцаївському, Глибоцькому, Заставнівському, Кельменецькому, Кіцманському, Новоселицькому, Путильському, Хотинському та Сторожинецькому районах уже відбулися зустрічі з жителями, які потребують поліпшення житлових умов. Такі зустрічі будуть проведені найближчим часом і в м. Чернівці.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

peredplata