Знайшли винного у наїзді автівкою на 4-річного хлопчика

2 серпня в селі Чорнівка Новоселицького району. Водій керуючи гужовим транспортом здійснив наїзд на 4-річного хлопчика і також зник з місця пригоди.

Як повідомляє сектор зв’язків із громадськістю УМВС України в Чернівецькій області, дитину доставлено в реанімаційне відділення дитячої обласної лікарні. Зараз хлопчик знаходиться у важкому стані.

Того ж вечора працівники карного розшуку Новоселицького райвідділу спільно з працівниками ДАІ затримали винуватця події. Ним виявився 34-річний місцевий житель, який спав у себе вдома і, як виявилося, був напідпитку.

Наразі затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.1 ст. 291 (порушення чинних на транспорті правил) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що 30 липня в селі Драниця Новоселицького району автомобіль збив 53-річного місцевого жителя. Водій, залишивши жертву на дорозі, зник у невідомому напрямку. Від отриманих травм пішохід помер на місці ДТП.

Незабаром, оперативною групою міліції, втікача було знайдено по «гарячих» слідах. Ним виявився 22-річний мешканець села Костичани. На його подвір’ї знайшли пошкоджений «Фіат-Скудо». Даний автомобіль, з ознаками вчинення ДТП, правоохоронці вилучили як речовий доказ, а водія взяли під варту.
Порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та за ч.3 ст.135 (залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України.

peredplata