870 будинків Першотравневого району Чернівців вже готові до зими

Виїзна нарада з питання підготовки житлового фонду до роботи в умовах осінньо-зимового періоду 2012-2013 років відбулася у КЖРЕП №12. Вона відбулася під головуванням заступника міського голови Василя Тимофєєва, директора департаменту житлово-комунального господарства міської ради Дмитра Сірмана та голови Першотравневої районної у місті ради Віктора Мельничука.

У нараді прийняли участь керівники всіх КЖРЕПів міста та ПП, які утримують житловий фонд комунальної власності територіальної громади міста, керівники МКП «Чернівціліфт», МКП «Чернівцітеплокомуненерго», КП «Чернівціводоканал», МКП АДС – «0-80», управління житлового господарства Садгірської, Шевченківської, Першотравневої районних у місті рад, заступник голови Першотравневої районної у місті ради, заступник директора департаменту ЖКГ Олександр Шумейко.

На сьогодні підприємствами, що здійснюють утримання та обслуговування житлового фонду на території Першотравневої районної у місті ради, до експлуатації в осінньо-зимовий період комплексно підготовлено 870 будинків, що становить 84 %.

Відповідно до затверджених заходів відремонтовано 71 покрівля, що складає 91%, здійснено ремонт мереж холодного водопостачання в 40 будинках (83%), електрощитових в 30 будинках (75%).

За інформацією начальника управління житлового господарства Першотравневого району Ігоря Віщука, в районі нараховується 178 житлових будинків з центральним опаленням, із них 131 – місцевих рад; 21 – ЖБК,ЖБТ; 17 – ОСББ; 9 – відомчих, які планується своєчасно підготовити та забезпечити центральним теплоносієм.

Про це повідомляє cектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata