Двоє людей згоріли живцем на дачі у Чернівцях

Двоє людей згоріли живцем на дачі у Чернівцях15-го вересня на спецлінію 101 міста Чернівці надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Вашківській – горів дачний будинок.

На місце події було направлено 2 відділення Державної пожежної частини №1 по охороні Шевченківського району обласного центру.

Повідомлення про пожежу надійшло від сина домовласниці, який приїхав відвідати свою матір. Однак, полум’я вже поширилося по всій будівлі.

Співробітникам МНС повідомили, що в приміщенні можуть знаходитися люди. Використовуючи апарати захисту органів дихання, рятувальники увійшли в будинок і виявили тіла 45-річної домовласниці та чоловіка.

Як інформує прес-служба ТУ МНС у Чернівецькій області, вогонь знищив перекриття споруди, речі домашнього вжитку. Вогнеборці врятували від знищення 1 будівлю.

Загалом упродовж доби рятувальники Буковини ліквідували 3 пожежі – у селі Великий Кучурів Сторожинецького району виникла пожежа на сміттєзвалищі, а в селі Михалково, на Сокирянщині, горів гараж та лазня у приватному господарстві.

Джерело citi.cv.ua

peredplata