Привітання Миколи Федорука з Днем міста

Привітання Миколи Федорука з Днем містаДорогі чернівчани!
Нас всіх єднає любов до Чернівців. Це почуття не має минулого. Воно завжди з нами, куди б не закинула доля.

Чернівці заворожують і беруть у душевний полон кожного. У цьому сила нашої громади, таємна зброя, про яку знаємо лише ми.
У Чернівцях не діють закони статистики. Чернівецькі вулиці, будинки, різноголосі дворики, собори, костьоли, кірхи і синагоги, книгарні і кав’ярні, ринки, сквери та площі, університетська резиденція і бруківка Панської єднають в одну могутню родину усіх нас і ще сотні тисяч людей світу, які гордо називають себе чернівчанами.

Ми працюємо, творимо, живемо і виховуємо дітей з любов’ю і шаною до Чернівців, історії міста та традицій нашої громади. І цього ніхто не може змінити. Бо робимо ми це разом, спільними зусиллями, без галасу, поважно, надійно і щиро.
Тож відсвяткуємо День міста, як завжди, з гарним настроєм, у колі родини, друзів та однодумців, з впевненістю у майбутньому.

Нехай у кожній чернівецькій родині живе непереможний дух надії, достаток, злагода, повага і любов. Бажаю усім чернівчанам сили, енергії, наснаги для добрих і корисних справ задля розвитку і процвітання Чернівців!
Разом – ми громада. І нам самим визначати та будувати своє майбутнє ! Так було і так буде ! Viribus Unitis!

Щиро Ваш, Микола Федорук

peredplata