117 чернівецьких сімей отримали комфортне житло

5 жовтня, в переддень святкування Дня міста відбулася церемонія відкриття багатоквартирного житлового будинку по вулиці Руській, 223 Д. Нові квартири оглянули заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Василь Тимофєєв, директор департаменту житлово-комунального господарства міської ради Дмитро Сірман та голова Першотравневої районної у місті ради Віктор Мельничук.

Сучасний будинок із поквартирним індивідуальним опаленням побудовано одним із лідерів будівельної галузі України – ТзОВ БФ “Чернівціжитлобуд”.
На церемонії відкриття були присутні працівники фірми – забудовника, власники квартир, представники районної влади та громади міста.
Будинок розташований у густонаселеній частині Чернівців. Ціна одного м. кв. його загальної площі коливається від 4000 до 4900 гривень в залежності від поверху, на якому розташована квартира. Будинок має централізоване водопостачання та водовідведення. Також підведені всі сучасні мережі – у кожній квартирі є телефон, Інтернет та кабельне телебачення.
«У будинку зовні стіни утеплено пінопластом та мінватою, тож він енергоощадний, – розповідає директор з виробництва компанії «Чернівціжитлобуд» Володимир Мороз. – Довкола є паркінг для автомобілів, дитячий та спортивні майданчики.»
Одразу після перерізання стрічки, що символізувало відкриття будинку, Василь Тимофєєв оглянув новобудову та відмітив високу якість виконаних робіт.
«Ми бачимо, в яких умовах будуть мешкати чернівчани, що придбали квартири у цьому домі. Це сучасний будинок із хорошим плануванням та якісно виконаними будівельними роботами», – зазначив під час відкриття Василь Трохимович.
Комфортний клімат у будь-яку погоду квартирам надають утеплені цегляні стіни низької теплопровідності. У кожній секції будинку встановлено швидкісний ліфт. Але cправжньою родзинкою будинку є наявність дворівневих квартир вільного планування. Такі квартири дають необмежені можливості для дизайнерського планування з ефектним розмежуванням зон для виконання різних функцій.
Під час урочистостей працівникам фірми-забудовника вручили грамоти та грошові винагороди за відмінно виконану роботу, а першим новоселам – святкові калачі.
Без сумніву, ще один сучасний і затишний будинок з гарним розташуванням став чудовим подарунком до Дня міста.

peredplata