На Буковині сталась жахлива ДТП

На Буковині сталась жахлива ДТПНа автомобільній трасі між селами Бояни і Динівці, що на Новоселиччині, трапилась дорожньо-транспортна пригода: мікроавтобус Mersedes Sprinter врізався у легковик Volkswagen. Як повідомили кореспонденту molbuk.ua очевидці, в аварії загинули за різними версіями двоє або троє людей.

Аварія сталася сьогодні, 4 листопада приблизно о 15.30.

\”Пасажирський мікроавтобус зіткнувся з легковиком боком. Виходить, це був боковий удар на зустрічній смузі. Щоправда, як автомобіль опинився в такому положенні посеред дороги – не зрозуміло\”, – розповів журналісту очевидець.

\”Люди, котрі проїжджали повз місце, де трапилася аварія, бачили, що в легковому авто були двоє загиблих – водій і штурман. А на дорозі лежало ще одне тіло, вкрите простирадлом\”, – розповіло джерело.

У прес-службі УДАІ в Чернівецькій області пообіцяли згодом надати офіційну інформацію.

Джерело та світлина Молодий буковинець

Офіційне повідомлення УДАІ в Чернівецькій області


4-го листопада о 15 годині 40 хвилин на автодорозі сполученням «Житомир-Чернівці» неподалік села Динівці Новоселицького району сталася автопригода зі смертельними наслідками.

За попередніми даними, водій автомобіля «Фольксваген Гольф», 30-річний житель села Динівці, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із автомобілем «Мерседес-бенц» під керуванням 30-річного жителя м. Бричани республіки Молдова.

Внаслідок зіткнення на місці ДТП від отриманих тілесних ушкоджень загинули водій та 21-річна пасажирка «Фольксвагена», також мешканка села Динівці.

Травмовану пасажирку «Мерса», 51-річну жительку одного із сіл Бричанського району республіки Молдова, доставлено до Новоселицької центральної районної лікарні.

Причини та обставини трагедії встановлюються.

peredplata