Новий очільник обласної міліції вже їде на Буковину з двома заступниками

Як нас стало відомо з джерел, новий начальник УМВС України в Чернівецькій області Олександр Демидов вже їде на Буковину. Разом з собою в Чернівецьку область він везе двох заступників. Тобто, інформація про рапорти заступників Харабари (Продана, Козака та Попова) може мати місце. Наразі питання – за що, власне, зняли Миколу Харабару.

Також кажуть, що на Буковині він має дослужитися до звання генерала, а потім поїде.

Тим часом ті ж джерела розповідають, що на Київ вирушив поки голова ОДА Михайло Папієв. З чим він приїде зі столиці – невідомо. Але про те, що президент його звільнить, не говорить лишень лінивий.

Світлина news.pn

Довідка

Новий головний міліціонер Буковини полковник Олександр Демидов до нового призначення протягом п’яти місяців працював керівником УМВС на Львівській залізниці. За цей період управління розкрило два вбивства, серію крадіжок та вилучили один кілограм наркотиків. Про це кореспонденту molbuk.ua повідомили у секторі зв’язків з громадськістю УМВС на Львівській залізниці.

– Олександр Демидов у нас працював недовго – протягом п’яти місяців, – розповідає старший інспектор УМВС на Львівській залізниці Сергій ЄСІМОВ. – До того він був на посаді начальника департаменту по боротьбі з незаконним обігом наркотиків МВС. Він – професіонал високого рівня. В нас безпосередньо під його керівництвом розкрили два вбивства. Це були резонансні справи. Також за керівництва Олександра Миколайовича вилучили один кілограм наркотиків.
Крім того, він успішно організував громадську безпеку на залізниці під час проведення Євро-2012. До нас жодних нарікань від вболівальників не надходило. Гадаю, це і є оцінкою його діяльності.

На керівних посадах Олександр Демидов працює давно. У 2004 році Олександр Демидов був першим заступником начальника столичного управління міліції. У 2008 році президент Ющенко до Дня міліції присвоїв йому почесне звання \”Заслужений юрист України\”. Тоді Олександр Демидов був заступником начальника Головного управління МВС України по боротьбі з організованою злочинністю. До травня 2012 року очолював департамент МВС по боротьбі з незаконним обігом наркотиків (Молодий буковинець).

peredplata