З Чернівців вивезли 1900 тон снігу

Незважаючи на аномальну інтенсивність опадів, у період з 9 по 13 грудня комунальними та приватними житловими ремонтно-експлуатаційними підприємствами міста постійно здійснюється робота з прибирання від снігу вулиць та площ, зупинок громадського транспорту, контейнерних майданчиків, пішохідних переходів, міжбудинкових проїздів. В цьому нас переконують в Чернівецькій міській раді.

За вказаний період у боротьбі зі стихією у Шевченківському, Першотравневому та Садгірському районах міста взяло участь понад 1000 людей, задіяно 63 одиниці техніки. Спільними зусиллями вдалося прибрати від снігу 208 вулиць.

Проводиться робота з залучення підприємств всіх форм власності, установ, закладів, організацій до розчистки прилеглої території від снігу. Однак не всі власники та орендарі приміщень поставилися до цих завдань свідомо. Тільки у Шевченківському районі роздано 980 попереджень щодо прибирання ними прилеглої території. Разом з тим, відділом благоустрою та санітарно-екологічного стану Шевченківської районної ради складено 64 протоколи про адміністративне правопорушення.

На даний час у чергуванні по місту цілодобово задіяно 26 працівників та 21 одиницю техніки «МіськШЕПу». За добу 12 грудня 2012 року було здійснено 57 виїздів, витрачено для посипки доріг міста 60 т солі та 60 куб.м суміші.
З доріг міста вивезено 245 машин снігу (приблизно 1900 тон снігу).

Повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata