Чернівецькі пластуни передаватимуть Вифлиємський Вогонь Миру в церкви міста та скаутам Молдови

Чернівецькі пластуни передаватимуть Вифлиємський Вогонь Миру в церкви міста та скаутам МолдовиУ суботу та неділю, 22 – 23 грудня, відбудеться передача Вифлеємського Вогню Миру представниками молодіжної організації “Пласт” cкаутам Молдови та в головні храми міста Чернівці.

Цього року Вифлеємський вогонь миру був запалений, незважаючи на складну ситуацію на Близькому Сході, та доставлений до Австрії у спеціальному контейнері. В суботу, 15 грудня, на урочистій месі в одному з Віденських соборів відбулася офіційна передача Вифлеємського вогню делегаціям скаутів з різних країн. Там була присутня делегація з України, у складі якої також були пластуни із Чернівців.

У найближчі вихідні чернівецькі пластуни планують передати Вогонь скаутам Молдови, в головні церкви обласного центру та вірменській громаді міста Чернівців. Окрім того, Вифлеємський вогонь пластуни також поширюватимуть у лікарнях, притулках, дитячих будинках, будинках престарілих, військових частинах тощо, аби чарівний дух Різдва відчули ті, хто не має можливості відзначити це свято вдома зі своїми родинами.

Програма:

22 грудня – передача Вифлиємського Вогню Миру на пропускному пункті «Мамалига» об 11:00

23 грудня – передача ВВМ у головні храми міста, вірменській громаді та в лікарні.

Прес-служба Станиці Чернівці НСОУ – ПЛАСТ

peredplata