Чернівецька обласна влада пообіцяла, що до кінця дня сполучення з усіма населеними пунктами області має бути відновлено

 Чернівецька обласна влада пообіцяла, що до кінця дня сполучення з усіма населеними пунктами області має бути відновленоСтаном на вечір 19 грудня, лише у Кельменецькому районі 14 сіл досі у сніговому полоні. Є такі села і у Сокирянському, Хотинському, Заставнівському районах.

На Кельменецький напрямок сьогодні вночі направляється важка техніка зі Сторожинецького і Новоселицького районів, завтра очікується прибуття потужної техніки з Тернополя і Рахова, яка працюватиме на найскладніших ділянках автошляхів. Штаб зобов’язав Державтоінспекцію обмежити рух на трасах цього напрямку для унеможливлення виникнення заторів і забезпечення роботи снігоочисних машин.

Під час засідання штабу було прийнято рішення використати для виконання нагальних робіт з очищення автодоріг від снігу 210,7 тис. грн. з обласного резервного фонду.

Стоїть завдання завтра до кінця дня забезпечити сполучення з усіма населеними пунктами області. Виконання цього завдання на особистому контролі голови обласної державної адміністрації.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Світлина tsn.ua

peredplata