В Чернівецькій області на пожежі травмувалася людина

У селі Горішні Ширівці Заставнівського району виникла пожежа в літній кухні. На пожежі травмовано власницю, жінку 1931 року народження. З опіками обличчя, шиї, грудної клітини та верхніх кінцівок потерпілу госпіталізовано в реанімаційне відділення лікарні швидкої медичної допомоги у Чернівцях. Стан важкий.

У місті Сторожинець по вул. Видинівського горів житловий будинок. На ліквідацію пожежі було направлено 2 відділення Державної пожежно-рятувальної частини міста Сторожинець та місцеву пожежу команду села Нові Бросківці. Першочерговим завданням бійців МНС було запобігання подальшого поширення полум’я, адже поруч знаходилася господарська будівля. Рятувальники за короткий проміжок часу локалізували пожежу, а згодом повністю ліквідували її. Вогнем знищено господарські речі, майно. Працівники МНС врятували від знищення житловий будинок та господарську будівлю. Постраждалих на пожежі немає.

У Чернівцях по вул. Горького виникла пожежа в квартирі двоповерхового житлового будинку. За лічені хвилини на місце події прибули вогнеборці Державної пожежно-рятувальної частини № 1 по охороні Шевченківського району обласного центру, які ліквідували пожежу. Вогнем знищено меблі, пошкоджено стіни квартири. Загиблих та травмованих на пожежі немає.

Про це повідомляє прес-служба ТУ МНС у Чернівецькій області.

peredplata