На Глибоччині дітям повернули незаконно забрані гроші на харчування ВІДЕО

На Глибоччині дітям повернули незаконно забрані гроші на харчування ВІДЕОПрокуратура Чернівецької області розглянула адресоване Генеральному прокурору України звернення народного депутата України Романа Ванзуряка щодо законності зменшення Глибоцькою районною радою обсягів видатків на харчування учнів у школах Глибочини та перенаправлення фінансування на добудову дитячих навчальних закладів у селах Станівці та Опришени.

Кошти в сумі 732 621 грн були тимчасово зменшені згідно з рішенням Глибоцької райради і зміною їхнього цільового призначення, незважаючи на те, що дані статті видатків є захищеними.

Місцева влада все ж таки частково повернула кошти на рахунки навчальних закладів (Суми вказані у додатках) і поквапилась це зробити до кінця 2012 року.
Сам факт, що кошти на харчування дітей частково повернули – це вже перемога над неправомірними діями влади. Також це яскраве свідчення, що гроші були вилучені незаконно. А нові навчальні заклади будувалися до виборів за рахунок економії на учнях. Пильність народного депутата України Романа Ванзуряка та його звернення до Генеральної прокуратури України зробили свою справу.

Про це повідомляє прес-центр партії \”УДАР\” в Чернівецькій області.

Нагадаємо, про кошти на харчування дітей в школах Глибоцького району говорив народний депутат України Роман Ванзуряк під час останньої прес-конференції. До уваги відео:

Документи

На Глибоччині дітям повернули незаконно забрані гроші на харчування ВІДЕО
На Глибоччині дітям повернули незаконно забрані гроші на харчування ВІДЕО

peredplata