Конкурс щодо басейну біля стадіону «Буковина» оголосять до 1 квітня

До 1 квітня 2013 року буде оголошено конкурс на право укладання договору довгострокової позички споруди плавального басейну та допоміжних приміщень до нього на вул. О. Гузар, 1. Із врахуванням пропозицій комунального спортивно-оздоровчого підприємства «Буковина» депутати Чернівецької міської ради прийняли рішення затвердити критерії визначення переможців конкурсу до наступної сесії міської ради, яка відбудеться 28 лютого.

Уже після цього Департаментом економіки міської ради буде оголошено конкурс на право укладання договору довгострокової позички об’єктів на вул. О. Гузар, 1.

«Питання реконструкції і введення в експлуатацію басейну біля стадіону «Буковина» є дуже болючим для Чернівців, – зазначив секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин. – Ось уже протягом 8 років він знаходиться у занедбаному стані, а у той самий час за статистичними даними 85 відсотків чернівецьких дітей не вміють плавати. Тож його відновлення є важливою частиною програми розвитку фізичної культури та спорту у Чернівцях. Ми прагнемо не тільки розвинути школу плавання у місті, а й провести реконструкцію басейну таким чином, щоби він міг приймати змагання європейського рівня.»

Про це повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata