У Кельменецькому районі внаслідок пожежі загинула жінка

У Кельменецькому районі внаслідок пожежі загинула жінка1 лютого до народної служби порятунку 101 смт. Кельменці надійшло повідомлення про те, що того ж дня у селі Подвір’ївка Кельменецького району виникла пожежа в житловому будинку.

Домовласниця, жінка 1930 року народження, вирішила спалити сміття. Проте, внаслідок необережного поводження з вогнем, полум’я перекинулося на одяг жінки. Оскільки загорання самоліквідувалося, пожежно-рятувальні підрозділи на місце події не викликалися. Сусіди, які помітили стареньку, відразу викликали швидку допомогу. Потерпілу з діагнозом опіки тіла полум’ям (до 85 %) ІІ-ІІІ ступенів було госпіталізовано до реанімаційного відділення Кельменецької центральної лікарні. Однак, 3 лютого через сильні опіки жінка померла, повідомляє прес-служба ТУ МНС у Чернівецькій області.

Всього протягом минулих вихідних у Чернівецькій області виникло 4 пожежі. Завдяки оперативним діям рятувальників від знищення вдалося вберегти 7 будівель.

З початку року на Буковині виникло 65 пожеж, під час яких загинули 4 людини. Територіальне управління МНС України у Чернівецькій області звертається до мешканців краю: пам’ятайте, що нехтування правилами пожежної безпеки може призвести до трагедії.

peredplata