У Карпатах випало до 50 см снігу

У Карпатах випало до 50 см снігуНа ранок 21 лютого 2013 року у гірських районах Карпат за добу випало до 35-50 см снігу. Повідомляє прес-служба Укравтодору.

За повідомленні відомства, помірний сніг у Тернопільській, Рівненській, Вінницькій, Одеській, Київській, Чернігівській, Сумській, Кіровоградській, Черкаській, Полтавській та Житомирській областях.

На автомобільних дорогах загального користування для покращення стану проїзду залучено 1 861 одиниць техніки та 3 044 дорожніх працівників.

Середня температура повітря у західних областях від -9…0⁰С, центральних від -4…+2⁰С, східних областях від -5…+1⁰С, на півночі від -4…+1⁰С, на півдні від -5…+4⁰С та в АР Крим від -1…+4⁰С.

Водночас, як повідомили в управлінні ДСНС України у Закарпатській області, впродовж дня в області через ожеледицю на дорогах оголошено штормове попередження. «На дорогах державного, обласного та місцевого значення покриття мокре, місцями сніжне, місцями ожеледиця, проїзд забезпечений», – зазначають рятувальники Закарпаття.

Температура повітря на Латірському перевалі -3°С, Абранському – -3°С, Яблунецькому – -2°С, Ужоцькому – -2°С та Торунському – -4°С. Покриття автодоріг місцями сніжне, проїзд забезпечений.
Джерело: ZAXID.NET
Фото: Сніг у горах
Джерело: ТСН

peredplata