На Хотинщині у вогні загинула людина

На Хотинщині у вогні загинула людина3 березня у селі Недобоївці Хотинського району виникла пожежа в житловому будинку місцевого мешканця. Повідомлення про пожежу надійшло від сусідів, які помітили пожежу тоді, коли вогнем було охоплено весь житловий будинок. На місце події було направлено пожежно-рятувальний підрозділ міста Хотин. Рятувальникам повідомили, що у будинку може знаходитись домовласник, чоловік 1974 року народження.

Вогнеборці, використовуючи апарати захисту органів дихання, увійшли в приміщення, однак внаслідок запізнілого повідомлення про пожежу допомогти людині вже не було змоги. Рятувальники оперативно локалізували пожежу, а згодом ліквідували її. Вогнем знищено перекриття та покриття житлового будинку, речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни споруди. Вогнеборці врятували від знищення житловий будинок.

Всього протягом вихідних у Чернівецькій області виникло 4 пожежі, на яких вогнеборці врятували від знищення 4 будівлі.

З початку року у Чернівецькій області на пожежах загинуло 5 людей. Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області нагадує громадянам: дотримуйтеся правил пожежної безпеки.

Пам’ятайте, що нехтування правилами пожежної безпеки обходиться дорогою ціною! Бережіть ваше життя та здоров’я.

Про це повідомляє прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області.

peredplata