Забродський здаватися не збирається

Забродський здаватися не збираєтьсяЕкс-керівник телеканалу ТВА, теперішній керівник ТВА ПЛЮС Василь Забродський через мережу Фейсбук звернувся до буковинців.

Шановна громадо!

Забарикадований у власних приватних приміщеннях, готовий до силового розв\’язання корпоративного конфлікту, розмірковую: чому? чому так сталось? Адже внесення завідомо неправдивої інформації в державний реєстр, що я особисто вважаю злочином і обов\’язково доведу це згодом, могло статись тільки за мовчазноі згоди ВЛАДИ. Аналізую далі. А чому ВЛАДА погодилась зі злочином? У мене є тільки два варіанти відповіді:

1. Пишний А.Г., як і Яценюк А.П., є ніким іншим, як добре законспірованими під опозицію шпигунами ВЛАДИ. Якщо це справді так, то повністю зрозумілими стають дії псевдоопозиціонерів.

2. ВЛАДА саме в такий спосіб помстилась мені за сміливість вимагати відставки Президента і Генпрокурора.

Третім варіантом можуть бути варіації двох перших.

Але щоб це не було насправді, найбільше вражає повна незахищеність ГРОМАДЯН від свавілля високопосадовців. Для мене особисто є однаковими рішення ВАСУ про позбавлення депутатства С. Власенка і особиста участь народних депутатів у корпоративних конфліктах.

Якби за моєю спиною не було трудового колективу, напевно, мало роздумуючи, емігрував би за кордон. Ні, я не боюсь, я вмію виживати в будь-яких умовах і відвойовувати своє місце під сонцем, а сьогоднішні події тільки загартовують мене. Але волося стає дибки, коли до кінця усвідомлюєш, в ЯКІЙ КРАІНІ житимуть мої діти й онуки.

Невже це та УКРАЇНА, за яку боролись і клали своє життя попередні покоління? Невже це та УКРАЇНА, яку будує своїми незаконними діями опозиційне депутатське лахміття?

Не знаю, але сотні телефонних дзвінків стурбованих чернівчан додають наснаги та сил! ТРИМАЄМОСЬ !

Василь Забродський

peredplata