На кордоні з Румунією прикордонниками Чернівецького загону затримано контрабандиста цигарок

На кордоні з Румунією прикордонниками Чернівецького загону затримано контрабандиста цигарокЦими вихідними на кордоні з Румунією прикордонниками Чернівецького загону був затриманий один із власників 12 пакунків з тютюновими виробами.

9 березня близько ранку за допомогою службового собаки «Джесі» в поле зору прикордонників відділу «Фальків» потрапила низка осіб, що рухались у бік кордону, з чорними пакунками. Помітивши прикордонний наряд, невідомі вдалися до втечі, при цьому залишили свої ноші.

З прибуттям групи реагування, на відстані майже 2000 метрів від загороджувального паркану, в ході пошукових дій за допомогою службового собаки «Джесі» був затриманий один із втікачів.

Після здійснення відповідних заходів чоловіка було доставлено до прикордонного підрозділу для з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. Наразі затриманий очікує на суд, який і вирішить його подальшу долю.

Відносно покинутих пакунків, то ними виявились 12 ящиків сигарет марки «Вічерой» українського виробництва, з оформлення відповідних документів тютюнові вироби будуть передані встановленим порядком відповідним органам.

Про це повідомляє помічник начальника загону – начальник прес-служби капітан Сергій Бровко.

peredplata