В Красноїльську прикордонники виявили контрабанду цигарок на 600 тисяч гривень

В Красноїльську прикордонники виявили контрабанду цигарок на 600 тисяч гривеньНа 600 тисяч гривень, контрабандних сигарет виявлено сьогодні вночі на ділянці відділу «Красноїльськ», що на Буковині, в рамках проведення оперативно-профілактичних заходів «Рубіж».

Враховуючи попередню інформацію, яка надавалась правоохоронними органами, посеред ночі, прикордонним нарядом від мобільної прикордонної застави «Чернівці» та відділу «Красноїльськ» був помічений вантажний автомобіль, який рухався в бік українсько-румунського кордону.

Транспортний засіб було зупинено, а водія та його пасажира затримано. Під час перевірки автомобіля марки ЗІЛ-131, охоронцями кордону були виявлені 140 ящиків тютюнових виробів українського виробництва марки «Jin Ling» та «Вічерой». Після проведення відповідних заходів, водій та його спільник разом із сигаретами були доставлені до прикордонного підрозділу.

Подальшу долю чоловіків вирішуватиме суд, відносно тютюнових вироби то їх буде передано встановленим порядком відповідним органам.

Про це повідомляє помічник начальника загону – начальник прес-служби капітан Сергій Бровко.

peredplata