Буковинські міліціонери зустрілись з працівниками проблемного \”Арго\”

За ініціативи начальника УМВС України в Чернівецькій області Олександра Демидова, сьогодні відбулася зустріч керівництва слідчого управління УМВС із колишніми працівниками підприємства «Арго», яким у 2012 році керівництво зазначеного підприємства не виплатили заробітну плату.

Перший заступник начальника УМВС – начальник слідчого управління Валентин Сухар, проінформував запрошених, про те що наразі створена група слідчих, які займаються досудовим розслідуванням невиплати заборгованості по заробітній платі працівникам цього підприємства. У межах кримінального провадження, за цими фактами, слідчими здійснюються обов’язкові процесуальні дії та призначено ряд експертиз.

Представники трудового колективу, в ході зібрання, висловили своє занепокоєння щодо відсутності можливості виплати заборгованих коштів.

У свою чергу, правоохоронці відповіли на всі поставлені проблемні питання та запевнили, що у рамках кримінального провадження, проводиться ретельна перевірка всіх звернень та скарг працівників з метою встановлення причини виникнення такої заборгованості та притягнення винних до відповідальності.

Наприкінці зустрічі керівник слідчого підрозділу звернувся до присутніх працівників «Арго» з проханням поставитись із розумінням до проведення комплексу необхідних довготривалих слідчо-процесуальних заходів, передбачених вимогами нового кримінально-процесуального кодексу України.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

peredplata