На Хотинщині загинув електромонтер

На Хотинщині загинув електромонтерУ територіальному управлінні Держгірпромнагляду у Чернівецькій області створено спеціальну комісію з розслідування смертельного нещасного випадку, що мав місце п’ятого квітня о 15.20 хв. на підприємстві ТОВ «СО’ОК» у Хотині.

Електромонтер з експлуатації розподільчих мереж підприємства «Хотинський РЕМ» ПАТ «ЕК «Чернівціобленерго» у складі робочої бригади оглядав на території вищеназваного підприємства закриту трансформаторну підстанцію й був уражений електричним струмом.

Члени бригади намагалися надати йому першу долікарську допомогу. На місце нещасного випадку було оперативно викликано бригаду швидкої медичної допомоги, яка продовжувала проводити реанімаційні заходи, проте безрезультатно. Потерпілий 1969 року народження загинув на місці.

Комісія територіального управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області почала з’ясовувати остаточні причини й обставини нещасного випадку.

Під час розслідування вирішено також провести позапланову перевірку організації роботи з промислової безпеки та охорони праці на підприємствах « Хотинський РЕМ» ПАТ «ЕК «Чернівціобленерго» та ТОВ «СО’ОК».

Про це повідомляє прес-служба територіального управління Держгірпромнагляду ут Чернівецькій області.

peredplata