На Буковині стартує конкурс дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей»

За повідомленням територіального управління Держгірпромнагляду в Чернівецькій області, 15 квітня розпочинається прийом робіт на регіональний конкурс дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей». Він проходитиме у рамках відзначення Дня охорони праці в Україні. До участі в конкурсі запрошуються школярі обласних загальноосвітніх навчальних закладів, ліцеїв, гімназій, учні шкіл естетичного виховання та художніх студій краю.

Учасники конкурсу змагатимуться у двох вікових групах – віком від 6 до 12 років та від 12 до 17 років. Тема малюнків – безпека праці у деревообробній промисловості, сільському та лісовому господарстві, медичній, житлово-комунальній сферах, на будівництві і транспорті.

Вимоги до робіт: малюнки мають бути виконані у форматі А-2 у довільній графічній або живописній формах за допомогою олівця або фарб, не оформлені рамкою чи наліпками. На зворотному боці малюнка автор зазначає назву роботи, прізвище та ім’я, дату народження, місце проживання, контактні телефони, назву навчального закладу, прізвище, ім’я, по-батькові методичного керівника чи вчителя, батьків. Роботи школярів оцінюватимуться за критеріями: актуальність теми, оригінальність та якість малюнка, ступінь самостійності автора під час виконання роботи. Конкурсні роботи прийматимуться до 15 травня, їх можна надіслати чи безпосередньо надати в територіальне управління Держгірпромнагляду України або у Чернівецький експертно-технічний центр за адресою: м. Чернівці, вул. Зелена, 3.

Переможців конкурсу визначить компетентне журі, а автори кращих малюнків будуть нагороджені дипломами та цінними подарунками.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

peredplata