Місяць вкривається тінню: Земля зсувається, страшне пророцтво почало збуватися

Уфологи попереджають про небезпеку

Уфологи останнім часом звертають свою увагу на Місяць. Вона почала покриватися загадковою тінню.

Фахівці припускають, що це ознака того, що давнє пророцтво несподівано для всіх початок сбываться. Вся справа у зміщенні планети Земля.

Не тільки фахівці, але і користувачі мережі почали помічати дивності в “поведінці” нічного світила. Теорія про зрушення планети почала підтверджуватися дивними фотографіями і відеороликами в мережі.

На фото можна помітити тінь, яка покриває частину Місяця.

YouTube все частіше з’являються ролики, де фахівці по всьому світу відзначали тінь по вертикалі на Місяці, а не по горизонталі, як це було раніше. Тепер вони задаються питанням, що ж це був.

Деякі уфологи відзначають, що супутник переміщався вище по своїй орбіті, саме тому і з’являлися загадкові тіні на її орбіті.

Користувачі соціальних мереж після аналізу матеріалу прийшли до свого несподіваного висновку: Місяць нібито зрушилася або Земля коливається вперед і назад, як описано в Біблії. Тому можна говорити про те, що давнє пророцтво стало збуватися.

Нагадаємо, вчені розшифрували таємне послання стародавньої цивілізації, Апокаліпсис близько. Їх було створено 15 тисяч років тому.

Як повідомляв Знай. ua, Планета Нібіру передумала: Апокаліпсис знову відкладається. Сама загадкова планета Нібіру в черговий раз сколихнула світову спільноту.

Знай. ua писав, що Нібіру вперше зняли на камеру: планета-вбивця вже близько. Смертоносну Нібіру вперше зняли на камеру.

peredplata