Філософський семінар для підлітків “Обрії майбутнього”

Постійні зміни в усіх сферах життя вимагають від людини XXI століття розвитку нових навичок. Технологічні новації, соціальні зрушення, зміни клімату, перенасичення інформацією – ці та інші фактори постали перед людством новими викликами.

За крок до дорослого життя підлітки прагнуть знайти відповіді на питання: Хто я є і ким хочу стати? У якому суспільстві живу? Якого життя я прагну? Що робить мене щасливим? Яка моя місія у житті? Відповіді на них, без сумніву, визначають життєвий шлях людини. І шукати їх потрібно самостійно.

Вчитися навичкам 21 століття підлітки з усієї України зможуть на філософському семінарі “Обрії майбутнього”, який Klitschko Foundation та Аспен Інститут Київ проводять в межах програми Aspen Teens.

Під час семінару учасники отримають мотивацію до саморозвитку, сформують цілі на майбутнє, за участі модератора обговорять з однолітками виклики, з якими щодня зіштовхуються: вибір майбутньої професії, відносини в сім’ї та суспільстві, відстоювання своєї позиції та багато іншого.

 В семінарі можуть взяти участь підлітки 14-16 років, які навчаються у 10 класі, готові мислити нестандартно, взяти на себе відповідальність за зміни у суспільстві і стати рупором прогресивних ідей.

Семінар пройде 24-26 березня

Конкурс триває до 17 лютого

Анкета за посиланням: goo.gl/EbCDfc

 

Організатори

Klitschko Foundation – всеукраїнська благодійна організація, яку у серпні 2003р. заснували брати Клички. За 15 років Фонд реалізував низку соціальних проектів у сфері спорту, науки та освіти, що популяризують постійний розвиток особистості, заняття спортом і відповідальність місцевих громад. Місія Klitschko Foundation – створити належні умови для розвитку молодого покоління українців, які беруть активну участь у прийнятті рішень і усвідомлюють себе рушійною силою змін у суспільстві.

Аспен Інститут Київ – громадська організація, яка сприяє розвитку взаєморозуміння між українськими лідерами за ключовими питаннями, підтримує становлення ціннісно-орієнтованого лідерства і культури ведення діалогу про принципи громадської взаємодії.

Факти про семінар

 Назва

“Обрії майбутнього” в межах програмного напряму Aspen Teens

Місія

Семінар покликаний розвинути в учасників схильність до критичного мислення та візіонерські навички, поширити серед підлітків ідею лідерства, орієнтованого на відповідальності та цінностях, а також спонукати їх творити суспільство майбутнього.

Дати та місце

Семінар пройде 24-26 березня у м. Києві

Конкурс триває до 17 лютого

Результати конкурсу будуть повідомлені 26 лютого

на сайті www.klitschkofoundation.org в рубриці Новини

 

Конкурс

Відбір відбувається за конкурсом.

Анкета за посиланням: goo.gl/EbCDfc

Хто бере участь

В семінарі можуть взяти участь підлітки 14-16 років, які навчаються у 10 класі. До участі запрошуються підлітки з усієї України.

Формат

Семінар проходить у форматі обговорень в групі з 20 учасників. Дискусію скеровують модератори.

Умови участі

Участь безкоштовна. Організатори покривають витрати на проживання, харчування та транфер від вокзалу до локації та навпаки. Організатори не покривають вартість проїзду до та з Києва.

Про що семінар

Учасники говоритимуть про вибір майбутньої професії, відносини в сім’ї та суспільстві, відстоювання своєї позиції, довіру в суспільстві тощо.

Статистика

 Проведено 2 семінари у 2018

1222 заявок на участь

40 підлітків вже взяли участь

14 учасники провели локальні проекти у своїх громадах

peredplata