Смерть українського дисидента: дружина розповіла, на що хворів Левко Лук’яненко

Дружина Лук’яненка розповіла, що у Феофанії дисидент лікувався від наслідків інсульту. Помер відомий український дисидент Левко Лук’яненко Український дисидент Левко Лук’яненко помер 7 липня. Його лікували від наслідків інсульту.

За словами дружини Героя України Надії Лук’яненко, її чоловік перехворів на лейкоз, пізніше у нього були проблеми з тромбами і лейкоцитами. У Феофанії його лікували від наслідків інсульту, йдеться в сюжеті ТСН. Читайте також “Великий патріот, один з творців сучасної України”: соцмережі про смерть Левка Лук’основ’яненка Як повідомляв УНІАН, український дисидент, письменник, екс-народний депутат України автор “Акту проголошення незалежності України” Левко Лук’яненко помер 7 липня. Левко Лук’яненко народився 24 серпня 1928 року в с. Хрипівка Гроднянського району Чернігівської області. Лук’яненко – український дисидент і політик часів СРСР, співзасновник Української Гельсінської групи, політик і громадський діяч, народний депутат України, Герой України, письменник, автор «Акту проголошення незалежності України» від 24 серпня 1991 року, лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка 2016 року.

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/society/10179230-smert-ukrajinskogo-disidenta-druzhina-rozpovila-na-shcho-hvoriv-levko-luk-yanenko-video.html

peredplata