Помер голова Хотинської районної ради

Про це повідомив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.

– Щиро співчуваю рідним, близьким та колегам з приводу тяжкої втрати – передчасної смерті Олександра Васильовича Плаксивого – голови Хотинської районної ради. Олександр Васильович був справжнім патріотом України, авторитетним керівником, який присвятив своє життя служінню державі, народу та громаді. Він любив рідну землю та рідний край. Світла пам’ять про нього завжди житиме у серцях буковинців та бесарабців…

– Поділяю сум та молюся разом з родиною Плаксивих. Прошу у Господа милості та сил для рідних Олександра Васильовича пережити цю втрату… – висловив співчуття Іван Мунтян. 

СПІВЧУТТЯ ГОЛОВИ ХОТИНСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ПЕТРА ДОПІРЯКА З ПРИВОДУ СМЕРТІ ПЛАКСИВОГО ОЛЕКСАНДРА ВАСИЛЬОВИЧА 

Сьогодні, особисто я та колектив райдержадміністрації з глибоким сумом сприйняли звістку про те, що відійшов у вічність Плаксивий Олександр Васильович, голова Хотинської районної ради, бувший начальник управління освіти Хотинської районної державної адміністрації.

Обірвалося життя професіонала, шанованого колеги і просто хорошої, чуйної людини Олександра Васильовича Плаксивого.

Його професійний шлях – це приклад відданості та гідності, любові до професії та рідної землі.

За роки самовідданої праці на посадах державної служби та місцевого самоврядування Олександр Васильович удостоєний безлічі почесних відзнак, районних і обласних нагород.

Схиляючись у скорботі та розділяючи біль втрати, висловлю глибоке співчуття родині, близьким та колегам з приводу тяжкої втрати – смерті Олександра Васильовича.

Світла пам’ять про фахівця своєї справи, доброго колеги і друга назавжди залишиться в наших серцях.

Поділяємо Ваше горе. Вічна пам’ять…

Щирі співчуття рідним, близьким та колегам Олександра Васильовича Плаксивого висловив народний депутат України Максим Бурбак.

“Світла пам’ять”

peredplata