П\’ять новин, які ви могли проспати

П'ять новин, які ви могли проспати Підрив моста у Станиці Луганській, ситуація з \”Укртранснафтою\”, перемоги українских клубів у футбольних єврокубках — головні події ночі.

П\’ять новин, які ви могли проспати:

1. Ввечері 19 березня в Станиці Луганській підірвали міст через річку Сіверський Донець. Звук і вібрацію потужного вибуху відчули не тільки жителі селища, але і східних кварталів Луганська. Це був останній міст, який пов\’язував селище з обласним центром.

2. У Костянтинівці 20-21 березня провокатори готують антиукраїнський мітинг. На цей мітинг хочуть таємно приїхати відомі бойовики, повідомляють у штабі АТО.

3. В офісі \”Укртранснафти\” завершилося засідання, на якому обговорювалася законність зміни керівника компанії. Після завершення засідання ситуацію з компанією прокоментували міністр енергетики Володимир Демчишин та голова Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський.

4. Дві українські команди вийшли у чвертьфінал Ліги Європи вперше з 2009 року. Фантастичними емоціями спершу зарядило \”Динамо\”, розгромивши \”Евертон\” з рахунком 5:2. Пізніше \”Дніпро\” добряче полоскотав нерви, але вигриз цю жадану першу в історії чвертьфінальну європутівку.

5. На кордоні між Азербайджаном і невизнаною \”Нагірно-Карабахською Республікою\” відбувся жорстокий бій між військовими обох сторін. Дані про кількість загиблих і причини конфлікту різняться. Читати далі →
Більше читайте тут: http://tsn.ua/politika/p-yat-novin-yaki-vi-mogli-prospati-416485.html

peredplata