П\’ять новин, які ви могли проспати

П'ять новин, які ви могли проспатиПодробиці загибелі Януковича-молодшого, вибух в Одесі, смерть творця \”економічного дива\” Сінгапура – головні події ночі.

П\’ять новин, які ви могли проспати:

1.Нардеп Антон Геращенко з посиланням на власне джерело повідомив подробиці смерті Віктора Януковича-молодшого, котрий трагічно загинув, провалившись під лід. За його словами, Янукович-молодший, керуючи мікроавтобусом Фольксваген Multivan, наїхав на невидиму під снігом межу між старим і новим льодом. Через кілька годин тіло Віктора Януковича-молодшого, як повідомило джерело Геращенка, спливло на поверхню ополонки, що свідчить про те, що він зміг відстебнутися і покинути мікроавтобус, коли той йшов на дно. Нагадаємо, офіційного підтвердження загибелі Віктора Януковича-молодшого немає. В РФ дають суперечливу інформацію про можливу загибель сина екс-президента України.

2. Вночі в Одесі стався черговий вибух. Вибуховою хвилею у багатьох квартирах будинку повибивало шибки. За попередньою інформацією від правоохоронців, вибуховий пристій поклали під двері одного із офісів. Постраждалих унаслідок вибуху немає.

3. У ніч на 23 березня помер перший прем\’єр-міністр Сінгапуру Лі Куан Ю, творець \”економічного дива\” в країні. Лі Куан Ю очолював уряд Сінгапуру протягом 31 року і довше за всіх прем\’єрів перебував при владі. Упродовж трьох десятиліть, коли він обіймав посаду прем\’єра, Сінгапур перетворився в одну з найбільш розвинутих країн Азії, незважаючи на малі розміри, обмежені простір і недолік природних ресурсів. У Сінгапурі за творцем \”економічного дива\” будуть тужити тиждень.

4. Стало відомо, що означає новий статус для підконтрольної бойовикам території Донбасу. Нагадаємо, що частина Донецької і Луганської областей, де досі правлять бойовики, минулого вівторка отримала новий статус – тимчасово окупованої території. Сам статус окупованої території для Донбасу має означати те саме, що і для півострова Крим. Свою думку про новий статус висловили експерти.

5. Бійці \”Азову\” підбили танк бойовиків під Маріуполем. Знищення танку стало відповіддю українських військових на атаку бойовиків. Деталі операції бійці обіцяють повідомити згодом.
Більше читайте тут: http://tsn.ua/politika/p-yat-novin-yaki-vi-mogli-prospati-416938.html

peredplata