Смерть Віктора Януковича: нещасний випадок чи вбивство? – Всі версії

Смерть Віктора Януковича: нещасний випадок чи вбивство? – Всі версіїЩоб осмислити те, що сталося потрібний час.
Тиждень з невеликим це звісно не банато. Однак після для осмислення шквалу перших повідомлень, що забили собою ефір, потрібний був хоч такий термін.
Смерть Януковича-молодшого викликало низку домислів у видань без репутації. Нарешті слово взяли «медіа-важковаговики». Патріоти України пропонують сюжет, котрий підготувала команда журналістів телеканалу ICTV.
«Всі версії смерті Віктора Януковича-молодшого Загибель на Байкалі молодшого сина Віктора Януковича народила цілу хвилю чуток та версій. Що сталося насправді? Журналісти «Фактів тижня» зібрали всі факти і проаналізував усі версії. Обставини смерті Віктора-молодшого лишають по собі більше питань, аніж відповідей.
Журналісти знайшли відео тритижневої давнини – ніби провісник трагедії. У тріщину на Байкалі провалюється джип. Пасажири та водій за лічені секунди вибираються назовні. Віктор Янукович-молодший ніколи не мав особистого водія. Завжди був за кермом. І мав солідний досвід з керування авто в екстремальних умовах. Він долав бездоріжжя у рамках міжнародного трофі-рейду, переміг у найскладніших вітчизняних перегонах. Й отримав звання майстра спорту.
Те, у що складно повірити – п´ятеро людей нічого не вдіяли, аби врятувати товариша. Шок? Збіг обставин? Чи зумисна халатність?
Із дружиною Ольгою та сином Іллею Віктор мешкав останній рік у вигнанні. За словами колишнього московського префекта Олега Мітволя, «десь на півдні Росії». Жив і щомісяця втікав до своїх авто – то в Мексику, то до Центральної Африки, то на Байкал. Він став заручником політичних амбіцій батька. Містичних знаків та натяків, які супроводжували Януковича-старшого протягом усієї політичної кар’єри…»
Джерело: http://patrioty.org.ua/smert-viktora-yanukovicha-neshhasniy-vipadok-chi-vbivstvo-vsi-versiyi-videosyuzhet/

peredplata