Як ФСБ замітає сліди

Як ФСБ замітає слідиНаш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:

-Чого бракує більшості українським новоспеченим сискарям, слідакам, аналітикам, публіцистам, журналістам… які вже котрий день поспіль ламають списи довкола вбивства дегенерата Бузини і регіонала Калашнікова? Їм бракує комплексного мислення, системного аналізу, послідовності, уважності… тощо. Я не вважаю ці вбивства якимись загадковими. Це стереотипні, традиційні за технологією вбивства. Неприхована робота ФСБ.
Я б розпочав аналіз не з убивства Бузини чи Калашнікова, а з викрадення в росію агентами ФСБ Голови виконкому націоналістичної партії України УНА-УНСО Миколи Карпюка. Потім викрадення та вивезення в Росію української льотчиці Надії Савченко. Не варто з цього ланцюга видаляти і вбивство перед вікнами Кремля опозиційного політика Бориса Нємцова. А відтак перейдемо до наших \”жмуріків\” з Партії регіонів.
Ніхто не звів до купи воєдино цілу низку \”загадкових\” смертей останніх днів? Так от, за останні три місяці, щонайменше десять чоловік це колишні члени уряду Януковича, його однопартіці – (Партія регіонів), або мали відношення до цих структур, передчасно померли, були вбиті, чи покінчили з собою.
Ось їх список та географія смертей:
1. Олег Калашников, депутат від Партії регіонів, застрелений, припускається вбивство
2. Олексій Колесник, колишній голова Харківської обласної ради, повісився
3. Станіслав Мельник, член ПР, застрелений, імовірно самогубство
4. Сергій Вальтер, колишній мер Мелітополя, повісився
5. Олександр Бордюг, заступник начальника Мелітопольської міліції, знайдений мертвим, «гіпертонія»
6. Олександр Пеклушенко, колишній голова Запорізької обласної держадміністрації, застрелений
7. Михайло Чечетов, колишній заступник голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді, розбився на смерть, викинувшись з вікна
8. Сергій Мельничук, колишній прокурор м. Одеси, був викинутий / впав / стрибнув з вікна, розбився на смерть
9. Микола Сергієнко, колишній перший заступник начальника Залізниці України, застрелений
10. Олесь Бузина, психопат, одіозний про-російський пропагандист і антиукраїнський письменник, застрелений
Всі загиблі за первинними версіями покінчили із собою, за винятком 1, 5, 8 і 10. Цілком можливо, не всі ці смерті пов\’язані між собою. Але саме число загиблих в такий короткий період часу, а також безліч непояснених деталей, таких, наприклад, як: чому так багато смертей мають вигляд самогубств, наводять на думку про те, що зв\’язок існує.

P.S. В процесі дискусій я спробую довести що усі ці викрадення смерті – справа рук кілерів ФСБ

peredplata