“Третья мировая война начнется со взрывов в Чернобыле”: Екстрасенс віщує нову біду для України

“Третья мировая война начнется со взрывов в Чернобыле”: Екстрасенс віщує нову біду для УкраїниМовляв, ситуація різко погіршиться.

За фактом ми зараз маємо НЕ АТО, а війну. Але Третя світова війна ще не почалася. Вона розпочнеться з вибухів в Чорнобилі. І, безумовно, це будуть диверсії.

Не будемо розбирати, чий уряд або які люди в цьому брали участь, тому що на нашій території, в тому числі, і серед високопоставлених політиків, не всі підтримують Україну, її цілісність і державну політику. Можу сказати, що вже до ранку ситуація трохи зміниться, а протягом двох-трьох днів пожежу вдасться локалізувати. Нам ніхто нічого не скаже про рівень радіації, але ми пам\’ятаємо 1986 рік, як це було, що було з тими, хто пішов на першотравневу демонстрацію – алергія, пухирі, поганий стан. Рівень радіації буде підвищений.

Будуть збиратися під це великі гроші, природно, тому що сьогодні це вигідно, в першу чергу, Україна – для того, щоб закрити різні фінансові діри. У перспективі це відобразиться на грунті, на продуктах. Рівень радіації не відразу і не скрізь буде великий, глобальний, навіть якщо його вимірювати приладами. Це будуть проходити якісь хмари. Це буде радіаційний пил. Звичайно, не буде такого масштабу катастрофи, як була перша чорнобильська. Але це потужний поштовх. Плюс ті поховання, які існують на сьогоднішній день.

І всі прекрасно знають, що під час революції, відволікаючих маневрів на Майдані, звозилися великі вантажі з радіоактивними відходами. І ніхто це офіційно не контролював, хоча справи, заведені з цього приводу, є.

Можу сказати і про те, що в Києві теж будуть відбуватися заворушення глобального характеру, яких ми ще не бачили – цей час уже настав. Це анархічно диверсійні дії, які будуть фіксуватися в різних місцях. На початковому етапі, протягом місяця, їх можуть покривати і списувати під якісь акції, мітинги. Але будуть страждати і гинути люди. Теракти відбуватимуться у місцях масового скупчення народу. Але вони не будуть схожі на теракти, скажімо, з \”Укрсиббанком\”, де відбувся вибух в той час, коли в будівлі не було людей.

Сьогодні ми спостерігаємо своєрідний шантаж з \”мінуванням\” станцій метро, торгових центрів. Але поки це була ілюзія. А найближчим часом такі події можуть відбуватися в реальності.

Можливо прийняття воєнного стану в силу того, що закон вже прийнятий. Що написано в законі і як він буде функціонувати – все вельми обтічно, але інформація не оптимістична і дійсно будуть відбуватися такі події.

Бойові дії поширяться на територію Маріуполя і будуть наближені до зони Запоріжжя. Це також трапиться найближчим часом.

Протягом літа АТО, яке зараз іде, переросте в більш масштабну війну. Будуть задіяні нові види зброї, які раніше не використовувалися, важка артилерія. Кількість загиблих людей буде набагато більше, ніж воно було до цього періоду. Буде задіяно зброю третьої сторони, яка буде воювати і з одного і з іншого боку.

Юлія Мечникова, екстрасенс, Обозреватель
Джерело: http://patrioty.org.ua/tretya-mirovaya-voyna-nachnetsya-so-vzryivov-v-chernobyile-ekstrasens-vishhuye-novu-bidu-dlya-ukrayini/

peredplata