Гігантська двометрова змія проникла на подвір’я буковинця

Гігантська двометрова змія проникла на подвір’я буковинцяЗмію, завдовжки понад два метри, знайшов мешканець села Стара Жадова Михайло Рибак на власному подвір’ї. Вона приповзла до обійстя, кидалася на курку та дуже голосно шипіла.

– Найгірше, що змія знаходилася за півметра біля хати, – розповіла донька пана Михайла Оксана Натрасинюк. – Вона згорнулася клубочком, щоби погрітися на сонці. Але побачивши курку, почала стрибати в її напрямку, при чому голосно шиплячи.

\”Тоді з будинку вийшов батько і вдарив дерев’яним поліном її по голові, – продовжує пані Оксана. – Вона знепритомніла, але ще крутилася. Ми тоді її сфотографували і викинули до лісу. Думаю, гадюка була ще жива\”.

Родина, де знайшли змію, живе за десять метрів від лісу. Як розповіла Оксана Натрасинюк, минулого року вона знайшла на городі змію ще більшого розміру. \”Тоді я вбила гадюку сапою, – каже жінка. – Теж віднесли труп до лісу\”.

Через плазунів селяни дуже обережно ходять околицями.

– Проте мусимо йти до лісу і по гриби, і по ягоди, – розповіла О. Натрасинюк. – Уважно дивимося під ноги. Досі не можемо оговтатися від шоку.

Джерело

peredplata