Нечувані теракти розпочались в Парижі! ПОСТІЙНЕ ОНОВЛЕННЯ

Нечувані теракти розпочались в Парижі! ПОСТІЙНЕ ОНОВЛЕННЯНаш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Парижа:

Страшні події розгорнулися в Парижі: повідомляється, що в результаті стрілянини і вибухів загинули як мінімум 60 осіб. Чергами з автомата Калашникова були розстріляні відвідувачі ресторану \”Le Carillon\”, неподалік від редакції скандальнозвісного сатиричного журналу \”Шарлі Ебдо\”.
Поруч зі стадіоном, де проходив матч Франція-Німеччина, прогриміли три вибухи. Присутній на матчі президент Франції Франсуа Олланд був екстрено евакуйований. Також повідомляється про взяття в заручники близько сотні відвідувачів театру Батаклан.
Сповіщають про стрілянину в торговому центрі Les Halles. Це дуже великий торговий комплекс поруч з Центром Помпіду, там маса магазинів і пересадочний вузол.
Париж в паніці!

Франція закрила державні кордони і виводить війська на вулиці після атак на кількох об\’єктах в Парижі, заявив у своєму зверненні до нації президент країни Франсуа Олланд.
Штурм концертного залу Bataclan в 11-му окрузі Парижа завершено. Десятки вбитих і поранених. Концерт звався символічно і фатально: \”The Eagles of Death Metal\” – Орли мертвого металу. 13-те листопада, п\’ятниця. Цей трагічний в історії Європи день.

\”France 2 дає пряме включення з театру Батаклан. Щонайменше 100 загиблих лише тут. На Стад де Франс – 6 загиблих. Ті, кому вдалося вижити, розповідають про бороданів з автоматами, які казали : ви платитимете за те, що ваш уряд робить у Сирії\”.

Близько десятої години вечора бойовики з автоматами увірвалися в зал Bataclan і відкрили безладний вогонь по натовпу. Коли люди зрозуміли, що відбувається, почалася паніка. Втекти вийшло не у всіх. Захопивши заручників, терористи не висунули жодних вимог. Вони просто методично вбивали людей. У зв\’язку з цим поліція зважилася на штурм будівлі. Операція зі звільнення заручників тривала близько 30 хвилин.
Всіх терористів, які перебували в концертному залі, знищили. Деякі з тих, хто опинився в будівлі спробували вистрибнути з вікон. Камера також зафіксувала, як випадковий очевидець спробував з\’ясувати у шокованих втікачів, що відбувається, але ті навіть не змогли відповісти йому, тікаючи від смерті.
Комментуючи це страшне відео, користувачі назвали все, що відбулося в театрі стратою невинних. На відео знято, як люди, охоплені жахом, з криками вибігають з будівлі зі службового виходу, а в цей час всередині будівлі чутні часті постріли.

Терористи ІДІЛ погрожують новими терактами

«Щоб навчити Францію, і всі народи, які слідують такої ж політики, ми заявляємо, що вони будуть залишатися на вершині списку цілей Ісламської держави, і що запах смерті не покине їх до тих пір, поки вони беруть участь у військовій кампанії проти ІДІЛ», – йдеться в заяві ІДІЛ, яка була поширене французькою та арабською мовами.
Як повідомляє Reuters, терористи заявили, що послали бойовиків, одягнувши на них вибухові жилети і озброїлися автоматами, в спеціально вибрані місця в столиці Франції. Крім того, бойовики заявили, що терористичні акти були спрямовані на те, щоб тримати країну в страху доти, поки Франція продовжує свою політику щодо Ісламської держави.

peredplata