Українець в Італії зарубав своїх дружину та доньку. ДОПОВНЕНО

Українець в Італії зарубав своїх дружину та доньку. ДОПОВНЕНОУ італійському місті Джуліано заробітчанин з України скоїв подвійне вбивство, після чого зчинив пробу вбити себе.

Як повідомляє napoli.repubblica.it, 44-річний українець кілька років мешкав в Італії та працював у розсаднику рослин.

Господар прийшов до Гаврилюка вранці, 9 січня, подивитись – чому його немає на роботі. На порозі побачив свого робітника в калюжі крові з порізаним горлом, а також убитих дружину та доньку українця.

Гаврилюка доставили у лікарню, у нього вилучили сокиру та ніж, якими чоловік орудував. Обставини вбивства з\’ясовуються.

Сусіди кажуть, що чоловік був чемним та неагресивним. Сварок подружжя ніколи не бачили.

Джерело

Вбивця власної сім\’ї пережив своїх рідних на добу. Після спроби самогубства і шпиталізації в лікарні помер українець Володимир Гаврилюк. Напередодні у передмісті Неаполя він сокирою зарубав дружину та маленьку доньку.

Про це йдеться в сюжеті програми ТСН.19:30.

Чоловік працював у місцевому магазині. Зранку не вийшов на роботу, тож його шеф вирішив провідати підлеглого. Каже, коли прийшов до квартири українців, жінка з дитиною лежали мертві у калюжі крові. Батько родини з перерізаним горлом був іще живий і встиг до приїзду швидкої розповісти, що все це його рук справа.

Українська сім\’я переїхала туди кілька років тому. Сусіди кажуть, що сварок чи проблем у родині не помітили. Тож причини трагедії з\’ясовують італійські правоохоронці.

peredplata