На Кіровоградщині невідомі на чорному джипі викрадають дітей

На Кіровоградщині невідомі на чорному джипі викрадають дітейПро трьох чоловіків у масках розповіла дівчинка, якій пощастило врятуватися від злодіїв.

Паніка в Олександрійському районі на Кіровоградщині. Там упродовж місяця зникли двоє підлітків та ще одну дівчинку дорогою до школи намагалися викрасти незнайомці на чорному джипі
Понад місяць день у день сотня правоохоронців, військових та рятувальників обстежують кожен клаптик землі у районі зникнення дітей, але школярів досі не знайшли. Уже оглянули усі закинуті будівлі, горища та підвали. Жодних слідів чи свідків. Місцеві жителі нажахані.

Першою ще на Великдень зникла 15-річна Софія Буц з Панатаївки. Вона, повертаючись з клубу о 21:00 вечора, попрощалася із друзями. Далі вона мала пройти з пів кілометра вздовж траси і повернути на рідну вулицю. Але до повороту дівчинка не дійшла. Її сліди загубилися на узбіччі траси. Рідні переконані – Софію викрали.

\”Версія однозначна – її викрали. Але з якою ціллю – я не знаю. Просто тоді було перше травня, Пасха, версій дуже багато по поводу цього: од викрадення на органи до викрадення в Донецьк до тих придурків\”, – каже мама зниклої Ірина Буц.

Через кілька днів після зникнення Софії у сусідній Новоселівці невідомі на чорному джипі без номерів намагалися викрасти 14-річну Діану, яка йшла до школи. Її врятувало те, що повз проїжджала якась машина. Школярка змогла втекти.

\”Вони в кепках були і лиця зав‘язані було. Як водій одкрив двері, щоб зотягувати в машину – вона побачила, що в машині ще сиділо двоє. Такі чорни пов\’язки із листками коноплі\”, – розповів батько Діани Олег Литвинов.

Іще одну дівчинку дорогою до школи намагалися викрасти незнайомці на чорному джипі. Люди панікують і регіоном ширяться чутки про чорних трансплантологів, які влаштували полювання на дітей заради органів. Уже оглянули усі закинуті будівлі, горища та підвали. В поліції повідомляють, що інформація про те, що були знайдені трупи неповнолітніх без внутрішніх органів – це неправдива інформація.

У самій Олександрії наприкінці травня з прогулянки не повернувся 12-річний Ілля Макаров. Конфліктів у сім‘ї не було, переконують батьки.

\”Куди він міг піти? Може, хто його заманив, може, хто щось йому зробив. Я вже не знаю\”, – каже мама зниклого Світлана Макарова.

В Олександрії і довколишніх селищах наростає паніка. Ширяться чутки, що дітей викрадають для трансплантації органів. Люди вже переповідають про знайдені понівечені тіла. Правоохоронці це категорично заперечують.

\”Інформація про те, що в місті Олександрії та інших містах були знайдені трупи неповнолітніх дітей без внутрішніх органів – це неправдива інформація. Таких фактів не було\”, – запевнив начальник олександрійського відділу поліції Олександр Кодак.

Усі три випадки слідчі між собою не пов\’язують. Запевняють, що уже мають деяку інформацію, що може пролити світло на загадкові зникнення. Але її не розголошують, посилаючись на інтереси слідства.

Цього року область уже шокували трагічні події. У Кіровограді підприємець-сатаніст розчленував хрещеницю та планував убивство власних дітей.

Кореспондент ТСН Олена Шворак

Джерело

peredplata