ГПУ виявила тіло екс-заступника голови \”Нафтогазу\”

ГПУ виявила тіло екс-заступника голови "Нафтогазу"Під час обшуків у рамках кримінального провадження за фактом розкрадання коштів “Чорноморнафтогаз” правоохоронці під час проникнення до одного з приміщень виявили труп екс-заступника голови НАК \”Нафтогаз України\”. Про це повідомила прес-секретар Генпрокурора Лариса Сарган на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

“Генеральною прокуратурою України в межах кримінального провадження за фактом розкрадання грошових коштів ДАТ „Чорноморнафтогаз“ НАК „Нафтогаз України“ при закупівлі самопідйомних плавучих бурових установ було проведено низку обшуків.

Після проникнення до одного з обшукуваних приміщень слідчою групою був виявлений труп колишнього заступника голови НАК „Нафтогаз України“, який ймовірно здійснив постріл з вогнепальної зброї під час проникнення”, — повідомила Л.Сарган.

Зараз на місці працює слідча оперативна група.

Зазначимо, раніше у ЗМІ з’явилась інформація про те, що сьогодні при спробі затримання застрелився імовірно екс-заступник голови “Нафтогазу” часів екс-президента Віктора Януковича Геннадій Юр’єв.

peredplata