\”Великого задоволення він не отримає\”: З\’явилися подробиці про так звану VIP-камеру Насірова

Умови утримання в СІЗО Насірова прокоментував колишній начальник пенітенціарної служби

"Великого задоволення він не отримає": З'явилися подробиці про так звану VIP-камеру Насірова

Екс-главу ДФС перевели в іншу камеру, яка має задовільні умови перебування. Про це повідомив колишній начальник Державної пенітенціарної служби Сергій Старенький в ефірі \”Еспресо.TV\”.

Він зазначив, що інформація про те, що Насіров перебуває в камері, в якій раніше сидів нинішній генпрокурор Юрій Луценко, вже застаріла, адже, за його даними, голову ДФС вже перевели в іншу камеру.

\”Це колишній корпурс неповнолітніх. Камера, скажімо так, непогана, з нормальними умовами і нормальною площею утримання. Тому, я не думаю, що дуже буде він там страждати в плані неналежних умов утримання\”, – зазначив Старенький.

На запитання ведучого як живеться Насірову в камері, і чи вистачає йому пледів, Старенький відповів з іронією. \”Йому є в що закутатись, він подбав про це набагато раніше, ніж потрапив у слідчий ізолятор\”, – прокоментував екс-начальник пенітенціарної служби.

Старенький повідомив, що це досить таки проста камера, в якій є гаряча і холодна вода. Не виключено, що Насіров зможе користуватись в СІЗО мобільним зв\’язком та інтернетом.

В даний час екс-глава ГФС знаходиться в камері з іншими ув\’язненними, які звинувачуються у фінансових злочинах. \”Якою б не була \”золотою\” в\’язниця, в ній все одно погано. Великого задоволення він не отримає\”, – підсумував Старенький.

peredplata