Спецслужби РФ готують провокації в Одесі на 2 і 9 травня, – розвідка

Спецслужби РФ готують провокації в Одесі на 2 і 9 травня, - розвідка За даними розвідки, в Одесі очікуються зіткнення на річницю трагедії та День перемоги Спецслужби Російської Федерації готують провокації в Одесі та області під приводом заходів до річниці трагедії 2 травня 2014 року і Дня перемоги 9 травня.

Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України.
\”За наявною інформацією, спеціальні служби РФ готують проведення провокаційних заходів антиукраїнської спрямованості на території Одеської області під приводом святкування річниці пам\’яті жертв подій в Одесі у 2014 році (2 травня) і Дня перемоги (9 травня)\”, – йдеться в повідомленні.

За даними розвідки, в Одесі очікується провокація сутичок між протестувальниками та патріотично налаштованими активістами, а також співробітниками правоохоронних органів.
\”Події в проросійських ЗМІ будуть висвітлюватися як загострення міжнаціонального конфлікту на півдні України\”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики планують провести постановочну відеозйомку бойового зіткнення з \”української ДРГ\”.
https://www.rbc.ua/ukr/news/spetssluzhby-rf-gotovyat-provokatsii-odesse-1493107709.html

peredplata