Сильні духом!

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає:

-Тема “вбивства” Бабченка і “блискуче” проведена спецоперація СБУ вже набили оскомину. Пора повертатись від театралізованих вистав у СБУ і ГПУ до суворих реалій життя.

Сьогодні стало відомо, що через голодування у Олега Сенцова почали випадати зуби. Вже випало два. Перші ознаки цинги. Однак сам Сенцов каже, що цинги ще нема.

Нагадаю! 16 травня 2018 року Олег Сенцов оголосив безстрокове голодування. Єдиною вимогою Сенцова є звільнення всіх українських політв’язнів, які перебувають у російських в’язницях.

P.S. Довідка про цингу, якщо хтось не в курсі:

При тяжкому перебігу цинги відзначається випаданням зубів, великі крововиливи в підшкірну клітковину, в кон’юнктиву, під накостніцу, в товщу м’язів і в тканини навколо суглобів. У разі великих крововиливів можуть утворюватися помітні тверді гематоми, які викликають больовий синдром. В результаті болів в суглобах і м’язах пересування хворого ускладнюється, що пояснює ходьбу на зігнутих в колінах ногах. Крововиливи можуть відбуватися у внутрішні органи (плевру, нирки, легені, кишечник, шлунок) і передню камеру очі. У цьому випадку можливе приєднання кровохаркання, кривавої блювоти і гематурії

peredplata