Фото дня, чи історичне фото XI століття?

Воістину історичний день! Ще ніхто у світі не зумів такого грізного і кривавого диктатора, озброєного ядерною дубиною (це, як мавпа з гранатою), примусити сісти за стіл переговорів. Ще кілька годин тому мало хто вірив, що північнокорейський тиран Кім Чен Ин дасть принципову згоду позбавитись від ядерної зброї. Але це сталося!

Коли я ще був студентом, ми на одному із спецкурсів розбирали, чому США ніяк не може приборкати Кубу. Головна причина полягала в тому, що за спиною Куби стояв потужний, ядерний агресор – СРСР. Тому зараз зрозуміло, чому з КНДР це вдалось. У зв’язку з російською агресією і окупацією частини України військами Російської Федерації у США і ЄС та цілого Заходу з’явися потужний привід запровадити санкції щодо Росії і поступово їх поглиблювати та розширювати. Відтак напівзнекровлена Росія вже не могла обходячи подвійні санкції підкормлювати злиденну Північну Корею. Два диктаторські режими – Росія і КНДР – облкладені міжнародними сакціями не можуть тепер ніяк взаємодіяти.

Навіть більше того! Голонвий гравець на полі Далекого Сходу – Китай прийняв пропозиції США, а не Росії. Відтак Росію було вибито за поле цієї гри… Назавжди!

Тепер головне – не дати Росії оговтатись. Не допустити, аби Володимир Путін у союзі з канцлером Німеччини Ангелою Меркель добились будівництва газогону “Північний потік-2”.

Але це вже наступний етап у будівництві Нового світового порядку. А Новий світовий порядок створюється проти Росії, за рахунок Росії і на уламках Росії. Амінь!

Ростислав Демчук, вл.кор. ЧАСу, Сінгапур

peredplata