У Чернівцях назвали вулиці, які затопить під час зливи

Вокзал будуть рятувати мішками з піском, а потяги можливо прийматимуть на Південному та Північному вокзалах міста.

До Чернівців наближаються грози з посиленням вітру та граду. У зв’язку з цим водіям варто дотримуватися норм безпеки і уникати поїздок через проблемні ділянки на вулицях міста.

Не зважаючи на те, що зливові канали були прочищені КП “МіськШЕП” заздалегідь, їхня пропускна можливість залишається невеликою. Тож тимчасове затоплення очікується на таких ділянках: вул. Головна (біля торгівельного центру DEPO`t), перехрестя вулиць Руської та Кишинівської, Руської та Лук’яна Кобилиці, на вулиці Садовій поблизу парку ім. Т. Шевченка (автовокзал), на вулиці Гагаріна (залізничний вокзал), на вулиці Галицький шлях (заправка), на вулицях Канівській та Сторожинецькій.

Підприємців “Калинівського ринку” попереджено про можливий паводок.

Комунальні служби працюють у режимі підвищеної готовності щоб вжити максимальних заходів щодо упередження та ліквідації наслідків можливого підтоплення основних магістралей міста. Поблизу залізничного вокзалу спільно з УДНС буде організовано місця блокування води за допомогою мішків із піском.

Вивчено питання щодо прийняття потягів на Південному та Північному вокзалах міста, – повідомляє прес-служба міської ради.

peredplata