На Сторожинеччині стався нещасний випадок з електромонтером

В Управлінні Держпраці у Чернівецькій області створюється комісія зі спеціального розслідування нещасного випадку з тяжким наслідком, в якому травмувався електромонтер з експлуатації розподільних мереж  Кельменецького РЕМ АТ «Чернівціобленерго».

За попередніми даними, це сталося  під час виконання виносу електролічильника на фасад житлового будинку. Дерев’яна опора, на якій перебував електромонтер, зламалася. При падінні працівник отримав перелом правої ноги.

Потерпілому 1971 року народження  оперативно надано медичну допомогу. Його було доставлено до Сторожинецької центральної районної лікарні, оскільки нещасний випадок трапився на території Сторожинецького району, де працівник перебував у відрядженні.

Комісія зі спеціального розслідування Управління Держпраці у Чернівецькій області встановить остаточні обставини та причини настання даного нещасного випадку.

Довідково: за вісім місяців 2018 року на підприємствах, в установах та організаціях області зареєстровано 27 нещасних  випадків, чотири з них – зі смертельним наслідком. 

Серед основних подій, під час яких травмувалися працівники, переважають  дорожньо – транспортні пригоди, падіння потерпілих під час пересування, падіння з висоти.

 

 

peredplata